AFGELAST Italia Varia

ITALIA VARIA KOMT TERUG IN 2021- HOUD AUGUSTUS VRIJ.

Betaalbare Oldtimer vakantie voor jou trots op wielen, van Eras. Evenementen.

GEANNULEERD – GEANNULEERD- GEANNULEERD – GEANNULEERD

Dolomieten Italië

Boek nu je Oldtimer Auto vakantie,
Ontdek het veelzijdige Italië met zijn spectaculaire vergezichten, de mooie cultuur en de temperamentvolle inwoners.

ITALIA VARIA                barstensvol vakantie variatie in 10 dagen


VOOR 2020 IS DEZE REIS GEANNULEERD IVM CORONA
WIJ WILLEN U VOOR 2021 DEZE REIS OPNIEUW AANBIEDEN.

Italië, één van de mooiste landen van Europa. Dat je niet ver hoeft te reizen om een mooie vakantie te ervaren bewijst Italië. De schoonheid van de steden, natuur of meren zijn haast niet op foto vast te leggen. Italië is echt een geval van ‘je moet er zijn geweest om de magie te voelen’.
 Elke stad is net een groot openluchtmuseum, de landschappen zijn adembenemend mooi met uitgestrekte olijfboomgaarden en bomen waar (mega) citroenen aan groeien.  Wat dacht je bijvoorbeeld van de Dolomieten, Toscane of Lucca?

Stel je voor: je wordt wakker met de geur van verse koffie. In de middag laat je jezelf neerdalen op een terras om te genieten van een bord dampende spaghetti bolognese of pasta carbonara. Als de avond valt besluit jij de dag met drie vrolijke bolletjes Italiaans ijs af te sluiten. Heb jij de smaak al te pakken? Wij in ieder geval wel. Het is ook niets voor niets dat de Italiaanse keuken zo geliefd is. Of jij nu trek hebt in een pasta, een pizza of een heerlijk nagerecht: in Italië kun je het allemaal vinden. Alleen daarom al zijn wij overtuigd.

Deze fantastische autoreis mag je met je oldtimer of je klassieker doen, we verblijven in de mooiste **** hotels , rijden tussen de 100 en 250 km per dag en toeren over de leukste weggetjes van Italië. Er is genoeg ruimte je dagen zelf in te plannen om in leuke stadjes te flaneren, winkelen of een hapje te eten. Natuurlijk plannen we ook een leuke verrassing in tijdens deze reis. We gaan de heerlijkste wijnen proeven van Italië.

We trotseren de mooiste passen van de Dolomieten, zoals de Gardenapas- Paspordoi-Ceredapas, noem ze maar op, bezoeken Toscane, doen indrukwekkende plaatsen aan zoals Florence, Lucca en de prachtige Bloemen -Riviera. Dit wordt wederom een vakantie vol variatie!

Wij zullen elkaar ontmoeten in Beieren waar onze reis gaat beginnen.
Kortom, veel gezelligheid, samenhorigheid en voldoende tijd om zelf eropuit te trekken.
In mei ontmoeten we elkaar al en wordt u ontvangen met koffie en gebak en een uiteenzetting van deze reis.
Uw vakantie is niet compleet met een naslagwerk en een prachtig rallyschild, deze doen we er dan ook bij.

Voor deze fantastische 10 daagse oldtimer-auto vakantie op basis van LO ( waarvan enkele accommodaties incl. diner zijn ) betaalt u;
Prijs per Equipe ( dat zijn 2 personen plus auto ) 1550,00 euro.
Reist u liever alleen dan bieden wij u deze reis aan voor 1350,00 euro ONDER VOORBEHOUD VAN PRIJSSTIJGINGEN TOV HET CORONA VIRUS IN 2020

Info eras.evenementen@gmail.com 06-38391973
Er kunnen maximaal 20 Equipes mee.
De inschrijving start vanaf 01-01-2021

Honden zijn toegestaan op deze reis.

Gepubliceerd door S.C.E.K.

Wat is SCEK en wat doet SCEK ? SCEK is een stichting voor het organiseren van evenementen in de Krimpenerwaard en soms ook daarbuiten, maar vooral gezellige publieks- en/of bedrijfsevenementen in de breedste zin van het woord.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: