AFGELAST Haastrecht Klassiek 2020 viert 75 jaar bevrijding op zondag 13 september.

Op zondag 13 september vieren wij Haastrecht Klassiek, Een mega gezellig feest welke nog altijd Gratis is voor deelnemers en Bezoekers.

Haastrecht Klassiek is een Oldtimershow welke wij nu voor de 8ste keer organiseren.

Dit jaar wordt een bijzonder feest, met prachtige legervoertuigen uit deze tijd, naast deze voertuigen mogen ook andere oldtimerbezitters zich aanmelden voor deze dag.
Maar let wel op, vol is vol en u bent pas deelnemer als u van ons een positief bericht terugkrijgt. Wij nodigen iedereen uit om in deze editie gepast gekleed te komen, want wij geven weer prachtige prijzen weg, van etentjes tot de mooiste handgemaakte prijzen. Natuurlijk rijden we ook een prachtige uitgezette route door de Krimpenerwaard, iedereen weet dat deze route elk jaar weer anders is. Na terugkomst op het Concordia Plein zet iedereen zijn wagen weer op zijn gereserveerde plaats. Elk voertuig heeft een mooi rallyschild en de voertuigen welke in de prijzen zullen vallen sieren we met een rozet die goed is voor een prijs tijdens de prijsuitreiking.

Uiteraard hebben we na afloop van de rit live muziek van de Oldtimers uit Oudewater en als klap op de vuurpijl zal SGT Wilson met zijn Andrew Sisters een spetterende show geven. De Horeca wordt verzorgd door het Grand Cafe Concordia met heerlijke spijzen en koude en warme dranken. Dit feest duurt tot een uur of 18.30.
Naast koffie met wat lekkers ontvangen de deelnemers een goodybag met Bevrijdingsverrassingen, een route en dat elk jaar unieke rallyschild.

Kom als bezoeker of deelnemer, dit evenement kan niet bestaan zonder onze sponsors, organisatie en vrijwilligers. Geef je op vanaf 1 juli bij eras.evenementen@gmail.com en voor info 0638391973

Kijk ook eens bij onze andere evenementen en vakanties.

Dit fantastische bevrijdingsfeest wordt opgeluisterd door : The Oldtimers

The oldtimers tijdens hun repetitie in Oudewater.
SGT Wilson’s Army Show

Tijdens dit bevrijdingsfeest hebben we SGT Wilson’s Army show uitgenodigd om het feest compleet te maken.

Gepubliceerd door S.C.E.K.

Wat is SCEK en wat doet SCEK ? SCEK is een stichting voor het organiseren van evenementen in de Krimpenerwaard en soms ook daarbuiten, maar vooral gezellige publieks- en/of bedrijfsevenementen in de breedste zin van het woord.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

1. Hoi Yvonne, graag wil ik mij opgeven met de nekaf m38a1 voor dit evenement. Groetjes Jan willem Dekker

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )