Wie zijn wij, even voorstellen…

Leo Eras, 67 lentes jong. Voorzitter met een goed verhaal.
Het presenteren zit hem in het bloed net als de brandstof, want Leo is een doorgewinterde Petrolhead.
Bedenker van Haastrecht Klassiek en organisator van De Pre 67 VW show bij het Louwman museum te Den-Haag.

Frank Smit., een Rasechte Rotterdammer, afkomstig uit de Binnenscheepvaart, zelfstandig ondernemer en wijnliefhebber. Onze Penningen zijn bij hem op een veilig adres.
Rob van Zuijlen, uitbater van het Grandcafe Concordia, het tappen zit hem in het bloed door zijn Cafe de Keijzer welke jaren zijn eigendom was, altijd in voor een geintje en iemand die dag en nacht de boel op orde maakt.
Naast hem onze lieftallige Vice Voorzitter; Marjo Mulder, een creatieve duizendpoot, moeder van vele lammeren, goede ideeën vallen bij haar vanzelfsprekend uit de lucht.
Yvonne Eras, Niet alleen de vrouw van Leo Eras maar ook de vrouw die mee denkt, doet, bedenkt en uitvoert en altijd bezig is alle neuzen 1 kant op te houden. Medeorganisator van vele evenementen. Uw secretaresse staat ervoor.
Rob Glastra, hoog in leeftijd ( 76 ) en in energie, deze fotograaf in actieve dienst, legt zilver en de Rotterdamse werken op de gevoelige plaat vast, een alles doener en kunner, houd van zeilen en is ons algemeen bestuurslid.
Ad Houdijk, reus met een ruwe bolster en blanke pit. Slopen zit hem in het bloed maar doet dat wel zoals het moet. Onze coördinator voor alle landbouwvoertuigen tijdens Haastrecht Klassiek, houd van een goed gevuld bierglas en zoute pinda’s.
EEN PAAR VAN ONZE VRIJWILLIGERS, WIJ KUNNEN NIET ZONDER HEN.

Gepubliceerd door S.C.E.K.

Wat is SCEK en wat doet SCEK ? SCEK is een stichting voor het organiseren van evenementen in de Krimpenerwaard en soms ook daarbuiten, maar vooral gezellige publieks- en/of bedrijfsevenementen in de breedste zin van het woord.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )