Vivement Valmorel La Belle 2019

Groepsfoto 2019

In 2019 organiseerde wij, vanuit onze naam, Eras Events een mooie groepsreis naar Valmorel, een Pittoresk Plaatsje in de Franse Alpen. We hadden een maximale equipe grootte van 20 voertuigen en we vertrokken uiteindelijk met 19 prachtige voertuigen.

Een tussenstop met een oldtimergroep uit Frankrijk

Vivement Valmorel la Belle vrijdag 23 augustus tot zaterdag 31 Augustus Oldtimer-auto vakantie reis naar de Franse Alpen. Doel; Het rijden van prachtige passen in de schitterende omgeving van het Pittoreske dorpje Valmorel. U zult nieuwe en oude vrienden ontmoeten en hechte vriendschappen kunnen ontstaan door deze mooie reis. Zomervakantie in Valmorel Valmorel ligt vlak bij de Beaufortain, de Lauzière en de Vanoise bergen. Dit pittoreske dorp is bekend om zijn traditionele houten architectonische kenmerken, leien bedekte daken en is volledig verkeersvrij. Tijdens het zomerseizoen zijn er een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden, zoals rotsklimmen, wandelen, paragliden en mountainbiken, om er maar een paar te noemen! Perfect voor uw zomervakantie. Valmorel serveert een prachtig landschap en biedt een uitvalsbasis voor lange wandelingen in de zonnige Franse Alpen, waar het heerlijk vertoeven is. De nabijgelegen bergen zijn te zien in de beroemde Tour de France. Ondanks dat Valmorel autovrij is lukt het Frits onze gids altijd een parade te regelen door het stadje. Ook voor dit jaar staat deze parade in de planning. Vooraf aan deze reis zullen wij elkaar treffen/ aan elkaar voorgesteld worden en vragen worden beantwoord. U ontvangt hier nog een datum met uitnodiging voor. Vakantie: Op basis van Half Pension de luxe Dag 1 is exclusief diner, voor de andere dagen ontvangt u, voorafgaand aan uw vakantie, een heerlijk keuze menu en kunt u evt. dieetwensen kenbaar maken. Uw keuze zal in het boek op naam vermeld worden en ook in de restaurants aanwezig zijn, zo hoeft u niet alles te onthouden en kan de keukenbrigade u verwennen met uw keus

Een aangeboden lunch van Valmorel.
Ruud en Marianne met hun “Heb”.

Gepubliceerd door S.C.E.K.

Wat is SCEK en wat doet SCEK ? SCEK is een stichting voor het organiseren van evenementen in de Krimpenerwaard en soms ook daarbuiten, maar vooral gezellige publieks- en/of bedrijfsevenementen in de breedste zin van het woord.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: